Automaalausta ammattitaidolla Helsingissä

Meiltä saat uuden maalipinnan henkilö- tai pakettiautoosi merkistä tai mallista riippumatta. Automaalaus tehdään aina laadukkaasti ja aikataulussa. Tärkeintä meille on, että saat haluamasi lopputuloksen ja ajoneuvosi takaisin mahdollisimman nopeasti. Maalaamomme sijaitsee Helsingissä Roihupellossa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Ota yhteyttä

Uusi maalipinta helposti

Air-Maal Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus henkilö- ja pakettiautojen maalaustöistä. Meille on tärkeää tarjota nopeaa ja luotettavaa palvelua, jotta saat autosi mahdollisimman nopeasti takaisin. 


Tarpeen vaatiessa järjestämme korjauksen ajaksi oman autosi tilalle sijaisauton. Tuodessasi autosi korjaukseen pääset siis jatkamaan matkaa saman tien sijaisautolla.


Teemme yhteistyötä peltikorjaamoiden kanssa, mikä mahdollistaa myös erilaisten kolarikorjausten tekemisen. Voit siis tuoda autosi meille korjattavaksi ja maalattavaksi, me hoidamme loput.

Tuotteemme

Käytämme maalaustöissä PPG:n laadukkaita ja ympäristölle ystävällisiä tuotteita, joilla ajoneuvon maalipinnasta tulee uudenveroinen.

Lisäksi käytössämme on spektrofotometri, joka tarjoaa mahdollisuuden nopeaan ja tarkkaan sävytunnistukseen. Tämä takaa korkealaatuisen lopputuloksen automaalaukselle, jossa oikean värisävyn löytäminen on usein edelleen haasteellista. 

Muut ajoneuvot

Maalaamme henkilö- ja pakettiautojen lisäksi moottoripyörät ja mopot sekä trailerilla kulkevat veneet. 


Lisäksi maalaamme erilaiset kalusteet ja esineet Helsingissä, lue lisää täältä.